Club Atlètic Berga
Club Atlètic Berga

PETITA HISTÒRIA

 

 

 

A principis dels anys vuitanta, un grup format per sis corredors van decidir formar una pinya, per després muntar un club. Estaven plens d'il·lusions, dibuixant la possible pista on algun dia entrenarien. Alhora dibuixaven el possible escut que els representaria o bé com serien els carnets d'aquest nou club... Eren altres temps.

Acostumats a lluitar per una dutxa d'aigua calenta al Pavelló Municipal d'Esports de la ciutat, cosa que no els era possible a causa de la falta d'infraestructura.

Eren aquells bojos que corrien per parcs i carrers fent allò que més els agradava, tot i que hi havia gent que no ho considerava un esport.

 

Avui tot ha canviat i molt des d’aquell inici; ara es considerat un dels esports més complets i reconeguts. Els nostres protagonistes han deixat de ser aquells bojos de la ciutat de Berga per ser un model a seguir per els més joves del club.

D'alguna manera aquella petita aventura d'en Quevedo, el Julio, el Travé, el Vilardaga, el David Barniol, el Pepe Labrador i molts d'altres que gràcies al seu ajut i col·laboració han fet possible curses com la Mitja Marató Ciutat de Berga, la Sant Silvestre de Berga, la Pujada i Baixada a Queralt, Crossos i d'altres Curses Populars que han marcat d'alguna manera a més d'una persona de la comarca.

 

Sens dubte són els culpables que més d'un surti a córrer a les set del matí o a les vuit de vespre.

 

Des d’aquí incidir que els agradaria formar un grup més numerós, però que per el moment no hi ha motiu de queixa, ja que tampoc es disposa ni de més temps ni d’infraestructures per portar-ho a terme.

 

Ens agrada posar el nom d'aquells que han fet i fan possible que tot això continuï, que ens deixarem a més d'un, algú ens ha deixat, però de ben segur que també allà on sigui està fent alguna cosa per l'esport : Joan Balaguer, J. Fernández, F. Perona, N. López, i la nostra nova generació: Josep Casals, Joan Torrents, Josep Ballonga, Albert Comellas, Tomasa, i molts d’altres. De tota manera ens coneixem tots. Des d’aquí desitjar-vos a tots que continueu així o millor i per molts anys.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Club Atlètic Berga