Club Atlètic Berga
Club Atlètic Berga

REGLAMENT

 

1. El Club Atlètic Berga organitza el dilluns dia 31 de desembre de 2019, la XX edició de la Cursa Sant Silvestre de Berga.

 

2. L'esdeveniment es obert a tothom i el fet d'incriure's o participar a la prova representa total acceptació d'aquest reglament. La seva interpretació i tot allò que no queda expresament regulat, serà decidit per la comissió.

 

3. La sortida de les curses serà a partir de les 17h. 

 

4. A tots els participants de la cursa infantil se'ls farà entrega de una medalla, una bossa de xuxes sense gluten, un tubular per el coll i algun producte dels nostres patrocinadors.

 

5. A tots els participants de la cursa de 5.000 m. se'ls farà entrega de una samarreta técnica maniga llarga  i una bossa d'obsequis dels nostres patrocinadors.

 

6. Tots els participants de la cursa de 5.000 m. hauràn de portar EL SEU DORSAL XIP.

 

7. Es obligatori portar el dorsal ben visible en la part devantera de la samarreta. La manipulació d'aquest, es motiu de desqualificació. Els atletes sense dorsal, no podra ni sortir ni entrar en meta. Personal de l'organització s'encarregara d'aplicar aquesta normativa.

 

8. La participació a l'esdeveniment està sota responsabilitat i propi risc dels/les participants. Els/les participants en el moment de la seva inscripció, manifesten trobar-se físicament aptes per l'esdeveniment. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, ocasionar-se ells/es mateixos/es o derivar d'ells/es a tercers.

 

9. Tot participant a de donar el seu consentiment per a que el Club Atlètic Berga, per si mateix o bé per tercers, faci ús de les imatges de la prova per la seva promoció, així com el tractament informàtic amb la finalitat esportiva, promocional o comercial de les seves dades personals. D'acord amb el estableix la Llei Organica 15/1999 del 13 de desembre de la protecció de dades personals, els participants podràn exercir el seu dret a aquests fixers amb l'objectiu de rectificar o cancel·lar de forma parcial o total el seu contingut. Per exercir aquest dret, haurà de sol·licita-ho per escrit a club.atleticberga@gmail.com

 

10. L'organització es reserva el dret a canviar la data o el recorregut, o a cancel·lar l'esdeveniment sense existir dret a reclamar cap compensació per part dels incrits.

De la meteixa menera l'organització es reserva el dret a amplicar el període d'inscripció a la cursa, per a qualsevol dels col·lectius participants, si així ho considera convenient.

 

11. Per inscriure's :

     a) Internet : www.clubatleticberga.com

     b) Presencial : Botiga La Samarreta, Crta. Sant Fruitos, 7 de Berga.

                           Botiga Rios Running Berga, Gran vía 41, Berga.

                           Botiga Intersports Serra-martí, Pl. Ciutat , 9 de Berga.

                           Botiga Serra esports Gironella, Gironella.

                          

         Les inscripcions presencials es tancaràn el día 29 a les 20:30 h.

 

12. El preu de les inscripcions serà de 12,00 € per a la Cursa de 5.000 m (A partir del 29 de desembre el preu serà de 15€) i 5,00 € per a les curses Infantils.

 Els socis dels club atlètic Berga inscripció gratüita.

 

13. L'entrega de dorsals per a les cuses infantils es fará segons l`apartat recollida de dorsals.

 

 

14. Les classificacions els podràn consultar a www.clubatleticberga.com al apartat de classificacions.

 

15. Places limitades a 1000 corredors per la cursa de 5.000 m. No s'accepten inscripcions el mateix dia de la prova.

 

16. Premis :

     Curses Infantils :

Medalla a cada participant.

     Cursa de 5.000 M:

Trofeu als 3 primers de la general ( M i F ).

 

17. No estarà permesa cap activitat de promoció, publicitària, etc... durant l'esdeveniment sense permís de l'organització.

 

18. No és permetrà actes d'exaltació o d'agrupació que afecti al devanir de l'esdeveniment sense l'autorització de l'organització (per exemple fotografies en grup en llocs que afectin el transit de la reste de persones com l'arc de sortida, carpes d'avituallament i en el podi.

 

19. L'incompliment d'aquestes normes per part d'un individuo o club potser motiu de desqualificació.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Club Atlètic Berga